Intuïtieve portretten

Intuïtieve portretten zijn enorm in opkomst en onder mede kunstenaars een populaire bezigheid. Je kan hierin geheel de vrije hand in leggen en niks is verkeerd of fout.

Een intuïtief portret is er een zoals jij het ziet en maakt. Je kan deze portretten schilderen, tekenen of middels een mix aan materialen maken. De basis zijn diverse oude tijdschriften en boeken. Aangevuld met tekeningen, schetsen en soms verf.

Tijdens de workshop leer je de stappen van het maken van een intuïtief portret met de middelen en technieken zoals ik onderstaande voorbeelden heb gemaakt.  Je gaat na de workshop naar huis met een volwaardig product om te schitteren in je interieur!

Voor wie?

Voor iedereen die creatief bezig wil zijn. Samen met een groep van maximaal 4 personen. (i.v.m. 1.5 meter maatregel is dit aantal vastgesteld.) 

Je hoeft echt niet te kunnen tekenen of schilderen. Al doende leert men, en er is altijd een leuke draai te geven aan elk portret...

Waar en wanneer?

De workshop is van 10:00 uur tot 14:30 uur. De ochtend zal in het teken staan van wat technieken en het gebruik van het materiaal. Waarna we direct aan de slag gaan met de eerste opzet van het object/portret. In de middag zullen we accenten, details of een tweede laag toe gaan passen aan je ontwerp. E.e.a. wordt afgesloten met een speciale vernis. De workshop wordt gehouden in mijn atelier/studio aan de Cornelis Trooststraat 48, 8932 BR Leeuwarden | Ruimte 308 - tweede verdieping.

Zie geplande data onder aan deze pagina.