Sociaal Media Portret

Een goede foto op je sociaal media profiel is de eerste indruk die je achterlaat. Die kans krijg je maar één keer. Dat doe je dan niet af met een vakantiekiekje of een mislukte 'selfie' die even snel is gemaakt in de keuken.

Investeer vandaag nog in een reeks foto's voor de komende maanden.

zeven dagen per week

Een nieuwe reeks profielfoto's kunnen op afspraak gemaakt worden in Lokaal 308. Zeven dagen per week, ook in de avond.

De foto's worden gemaakt in de sfeer zoals deze aansluit bij jouw profiel. Soort achtergrond en type lichtopstelling wordt vooraf besproken.

direct meekijken

Wachten op het juiste resultaat en dan nog niet geheel tevreden is er niet bij. De foto's worden live getoond op een scherm. We kunnen na de shoot direct het eerste resultaat bekijken.

Indien gewenst worden er nog aansluitend wat foto's gemaakt.


Binnen 48 uur

Na de shoot kies je meteen de drie beste foto's. Vervolgens ontvang je de foto's volledig professioneel nabewerkt in zowel kleur als zwart-wit.

Uiteraard in hoge resolutie maar ook meteen in webformaat en zonder watermerk zodat je meteen er mee online kunt.

Je ontvangt de foto's via Wetransfer binnen 48 uur. Wil je de foto vrij hebben van achtergrond zodat deze perfect past in bijvoorbeeld jouw eigen website, dan kan dat ook. Hiervoor geldt echter wel een meerprijs per foto. Zie het overzicht hier onder.

Je kan zelf een afspraak maken op tijden en dagen dat het jou schikt. Mail, app of bel mij. 

Opzoek naar nieuwe profielfoto's voor jouw medewerkers op lokatie? Ik kan met mijn mobiele studio overal foto's maken. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op mijn website: vincentschiphorst.nl
Zeer prettige fotograaf om mee samen te werken. Maakt dat je je op je gemak voelt. Levert snel en goed werk af. Werkt op locatie waar hij zijn studio opbouwt. Iedereen in ons team was zeer tevreden en de foto's zien er prima uit. Een aanrader!
Marjan Tenk

Allereerst bedankt voor je prettige ontvangst gisterochtend en manier van werken. Ik stuur zeker meer mensen jou kant op. Inclusief mijzelf, want ik wil ook graag mijn kinderen door jou laten fotografen.
Rob | TotalBookings

Inspirerende fotograaf. Maakt foto's die naar mijn mening uniek zijn. Eigenlijk bewijst hij dat foto's ook daadwerkelijk de werkelijkheid kunnen weergeven. Aanrader.
Marcel Woertink

De samenwerking met Vincent verliep goed. Tijdens de fotosessie voelde ik me op mijn gemak, werd er alle tijd genomen en was alles goed bespreekbaar. Het resultaat zijn mooie en heldere foto's die een goede weergave zijn van wie ik ben!
Anne van Lieshout