zelf deze ruimte huren?

Je kan deze ruimte huren op momenten dat er geen activiteiten plaatsvinden. Voor eigen workshops, fotografie, creatieve ontwikkeling in eigen tijd of een vergadering of overleg. 

UPDATE 16 dec. Tijdens de tweede lock-down kan deze ruimte uitsluitend verhuurd worden door max. twee personen. Wil je dus "thuiswerken" op een inspirerende plek dan kan dat.

Licht en ruim

Op de tweede verdieping in De DOAS vind je Lokaal 308.  Je kan hier terecht voor het geven van een eigen workshop, cursus of maandelijkse bespreking. Maar je kan ook de ruimte gebruiken voor creatieve momenten.

Teken, schilder of maak je andere dingen en heb je behoefte aan wat meer ruimte op momenten wanneer het jou uit komt?  Dan is mijn ruimte in De DOAS een optie.

Ben je fotograaf en opzoek naar een mooie lokatie voor een shoot en wil je mijn ruimte gebruiken als verzamelpunt of voor visagie en modellen?

Plan je eigen dag

Je kan de ruimte huren per dagdeel (tot 4 uur € 50,-) of per dag (8 uur € 85,-). Ook is het mogelijk een voordelige strippenkaart af te nemen.

In overleg is dan jouw ruimte tot je beschikking. De prijzen zijn incl. koffie, thee en er is altijd een verse gevulde koektrommel aanwezig! De prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. btw en excl. gebruik van mijn eigen materiaal.