zelf deze ruimte huren?

Je kan deze ruimte huren op momenten dat er geen activiteiten plaatsvinden. Voor eigen workshops, fotografie, creatieve ontwikkeling in eigen tijd of een vergadering of overleg. 

TIP: Wil je geregeld mijn ruimte gebruiken voor "thuiswerken" dan kan je een voordelige strippenkaart aanschaffen. Tijdens kantoor tijden (08:30 uur tot 17:00 uur) kan je zelf via sleutelkluis het lokaal in. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. App, mail of bel mij.

Licht en ruim

Op de tweede verdieping in De DOAS vind je Lokaal 308.  Je kan hier terecht voor het geven van een eigen workshop, cursus of maandelijkse bespreking. Maar je kan ook de ruimte gebruiken voor creatieve momenten.

Teken, schilder of maak je andere dingen en heb je behoefte aan wat meer ruimte op momenten wanneer het jou uit komt?  Dan is mijn ruimte in De DOAS een optie.

Ben je fotograaf en opzoek naar een mooie lokatie voor een shoot en wil je mijn ruimte gebruiken als verzamelpunt of voor visagie en modellen?

Ben je door de huidige maatregelen het thuiswerken wat zat en wil je eens in een creatieve ruimte aan de slag? Dat kan. Ook voor een voordelige strippenkaart is het aantrekkelijk om het huis uit te gaan....:-) 

Plan je eigen dag

Je kan de ruimte huren per dagdeel (tot 4 uur € 50,-) of per dag (8 uur € 85,-). Ook is het mogelijk een voordelige strippenkaart af te nemen.

In overleg is dan jouw ruimte tot je beschikking. De prijzen zijn incl. koffie, thee en er is altijd een verse gevulde koektrommel aanwezig! De prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. btw en excl. gebruik van mijn eigen materiaal.