Maak je eigen FunFace of collage

Bij uitstek geschikt voor een creatief kinderfeest. Samen werken aan een aantal originele FunFaces om deze thuis aan de koelkast of memo bord te hangen. Of kies voor een collage en ga naar huis met een echt kunstwerk!

Bedenk het...maak het!

Maximaal 10 kinderen kunnen per workshop terecht in Lokaal 308. Tijdens deze middag ga je met diverse soorten karton en papier werken aan je eigen ontwerp. Om een Funface te maken volg je een bepaald stappenplan die ik je ga uitleggen en voordoen.

Het leukste van FunFaces is dat niks verkeerd is. Het is jouw ontwerp. Gekke ogen, één oog of misschien wel drie. Grote lippen of helemaal geen mond. Bedenk het...maak het!


Aanpak

De middag begint uiteraard met drinken en wat lekkers. Daarna worden de materialen uitgedeeld en laat ik stapsgewijs zien hoe we te werk gaan.

Uiteraard mag je in je eigen ontwerp je eigen creativiteit kwijt. Ontwerpen, tekenen, knippen en uiteindelijk je FunFace op de juiste wijze in elkaar zetten.

Werkwijze

Nadat je jouw FunFace hebt samengesteld ga je deze in elkaar plakken. Als laatste gaan we tekenen en gedetailleerd de laatste elementen toevoegen.

Tot slot komt er een magneet op de achterzijde en is je FunFace klaar. Als er tijd over is maak je er nog een, want een groepje FunFaces bij elkaar is wel zo leuk.


Collages maken

Op een paneel van 30x30 cm kan je je eigen collage maken. Uit diverse magazines en oude boeken ga je opzoek naar jouw composities. Mix en match alles wat je mooi vindt. Je mag er bij tekenen en schilderen. Nadat je jouw collage hebt afgemaakt wordt deze afgelakt met een speciale vernis.

Aanvullende info

Aanmelden gaat eenvoudig via het contactformulier. Bellen, appen of een reactie via Facebook kan ook.

Je kan zelf een dag plannen, want er is zeven dagen per week de mogelijkheid om Lokaal 308 te bezoeken. Is er toch een andere activiteit dan kijken we naar een geschikte datum en tijd.

Geef bij je aanmelding aan om welke workshop het gaat: FunFace of collage maken.

De workshop duurt ongeveer twee uur uur. Uit de praktijk is gebleken dat de spanningsboog hierdoor niet te gespannen blijft.

Datum en tijd kan dus in overleg.